Egyéni alkalmak 

Színésztanonc létem egyik meghatározó figurája a legendás művészeti titkár, Pető Béla volt. Mind a mai napig a fülembe csengenek a szavai: "A tehetség nagyon jó dolog. De önmagában semmire sem elég. Egy színész, aki szimplán tehetséges és nincs benne kitartás, küzdés, arra csak azt fogják mondani: de kár érte."

És valóban. Az élet összes területén akadnak olyanok, akikből igazi sikersztori, boldog ember válhatott volna, de nem vált. Régebben sokat bosszankodtam miattuk, mert rossz érzés volt látni, hogy mit dobnak el maguktól ezek a csodás személyiségek vagy éppen briliáns tehetségek a lustaság, a félelem, a könnyebb út és a kitartás hiánya miatt. Később rájöttem, hogy hiszen ez az ő választásuk volt. Nem menthetek meg senkit, ha ő maga nem akar tenni azért, hogy jobbá tegye az életét. Igaza volt Béla bácsinak. Kár értük.

Az én célom az, hogy Te ne a "de kár érte" ember legyél. De ehhez első sorban TE kellesz. 

A coaching ülések alkalmával kikristályosodik Számodra, hogy pontosan mit is szeretnél elérni, és felvázoljuk, hogy hogyan, milyen lehetséges úton/utakon juthatunk el odáig. És el is jutunk. Minden a TE választásod. A TE döntésed. A TE utad. Én azért vagyok, hogy támogassalak, és mint az edző, melletted álljak, ha meginognál vagy elbizonytalanodnál. 

Ár: 20.000 Ft + áfa / alkalom (max. 90 perc)

Kapcsolat

info@onkep.com


Megtalálsz még itt

© Copyright Marinetta