Rólam mondták...

Segítőt választani nem egyszerű. Ha nem a megfelelő szakember van mellettünk, elhihetjük, hogy "csak ennyit érünk", és bele kell törődnünk a jelenlegi helyzetünkbe. Ellenben ha sikeres az együttműködés, az illető egész élete pozitív irányba fog változni - ez nem felvetés, hanem tapasztalat. Éppen ezért fontos, hogy személyiségünkhöz illő embert válasszunk, akiben megbízunk, akit hitelesnek találunk - mind szakmailag, mind emberileg -, aki hisz bennünk, aki motivál és akivel működik az a bizonyos "kémia". Amennyiben még nem találkoztunk személyesen, szeretném segíteni a választásod néhány coacheem visszajelzésével, hogy lásd, milyen a velem való közös munka.

"Olyan élethelyzetben találtam Rád, amikor már nem volt elég csak a "coaching" az életemben. Alapvetően sem szeretem a köntörfalazást és döntéseket is nehezen hozok egyedül. Tudtam, hogy olyan emberre van szükségem, aki irányt mutat és ha kell, kimondja (ha szükséges, kíméletlen őszinteséggel) azt/azokat, amit én már lehet, hogy tudok, de lehet csak nem akarom észrevenni sem... Amikor nem tudom megfogalmazni sem azt, ami bennem van, akkor Te kimondod és ezzel is segíted a következő lépést. Mersz véleményt formálni és kimondani, ha azt én külön kérem. Nekem sokszor erre volt/van szükségem és nem a klasszikus "és ez milyen hatással van rád?" sablon szövegre. És ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Olyan embereknek ajánlom a Te konzultációidat, akik a direkt, őszinte és egyenes beszédet szeretik, akik nem félnek azt hallani, amit nem akartak. Szembesítesz és mégis mindenkit egy pozitív gondolattal indítasz útjára a beszélgetés után. Nem harc, sötét felhők, hanem megnyugvás van az ember lelkében, amikor be- és kilép az irodádból, és legtöbbször mosolyog! :)" Molnár Noémi

"Belül megerősödtem, határozottabb lettem. Tudom, mit szeretnék és ennek tudatában hozom meg a döntéseimet. Nem agyalok és szorongok minden helyzetben, hanem higgadtan végiggondolom a lehetőségeket, és kiválasztom a számomra legmegfelelőbbet. Megszerettem magam és nagyon élvezem ezt az állapotot. Érzem, hogy hálás a lelkem, amiért vigyázok rá. Nem hagyom magam minden által befolyásolni. Tisztában vagyok az értékeimmel. Képes vagyok már a határaimat meghúzni és nemet mondani arra, ami nem szolgál, nem épít. Hiszek magamban és a döntéseim helyességében. Megszabadultam a múlt marcangoló , állandó jelenlétet követelő fájdalmaitól, átélem a jelenem és képes vagyok a jövőmet tervezni. Ez csupán a töredéke, amit a Marinettával való munka adott nekem. Olyan erőket szabadított fel bennem, amit előtte elképzelni sem tudtam, hogy én rendelkezem vele. Mindenkinek, aki szeretne önmaga legjobb verziójává válni, szívből ajánlom! Fájdalmas olykor, és kellő bátorság szükséges hozzá, de ha már ott vagy, Ő mindenben melletted van, és átsegít a legnehezebb állapoton is!" (Keliger Rita)

"Marinetta olyan dolgokat "kihozott" belőlem, amit soha nem gondoltam volna. Minden alkalom tartogat valamilyen "meglepetést", ami néha nehéz, néha ijesztő, de ugye a növekedés soha nem a komfort zónában történik..." (Ági)

"Szívből ajánlom Marinettát, aki szakmailag és emberileg is kifogástalan tanácsadást és segítséget nyújt. A tanácsadás során maximális figyelmet kapok, így érzem, hogy fontos vagyok én és a problémám is. Valódi tükröt (is) tart számomra , ami a legfontosabb, hogy fejlődni tudjak. Őszintén ajánlom Marinettát mindenkinek, aki a változás és változtatás mellett dönt."

(Dénes Judit Petra)

"Marinetta nagyon sokat segített az elakadásaimban. Időt, energiát nem sajnálva, empatikusan, de kemény kézzel segítette az előrelépést! Köszönöm" (Habon Kata)

"Látszik, hogy Marinetta mennyire szereti a munkáját és tényleg azon van, hogy mindig segítsen a másikon, de úgy is mondhatom, hogy a szívén hordja a sorsát annak, aki hozzá fordul segítségért." (S. András)

"Marinetta személyisége és hozzáállása is szimpatikus, az élet bármely területéről is legyen szó, fejlődni tud általa az ember." (Füvesi Zita)

"Kellemes, őszinte személyiség, akivel nyíltan lehet beszélgetni az elakadásokról, ezáltal dolgozva az önazonosságon. Minden személyes beszélgetésünk humorral, nevetéssel fűszerezett." (Virág Marcsi)

"Életem egyik nagyon nehéz időszakában találkoztam Marinettával. Összeomlani látszott minden, amit addig elértem, ami én voltam, amit adni tudtam magamból kifogyóban volt. Az idegrendszerem a feladás szélén állt. Legidősebb gyermekem betegsége, újraéledő lezáratlan családi konfliktusok, egy végletekig húzódó szakítás, munkahelyi stressz olyan állapotba sodortak, ahonnan nem láttam kiutat. Éreztem, hogy valamit lépnem kell, 41 éves vagyok, 3 gyermek édesanyja, akiket egyedül nevelek és felelősséggel tartozom értük… A neten böngésztem minden nap megoldást keresve, ahol egyszer csak szembejött velem Marinetta hirdetése. Nem tudtam tőle szabadulni, többször elolvastam, ízlelgettem: „ÖNKÉP” Húúúú, ennek híján vagyok, gondoltam… Írtam neki, veszteni valóm nem volt. 25 éves korom óta keresem a segítséget. Jártam pszichoterápiára több szakemberhez, nem éreztem a javulást. Nem jutottam egyről a kettőre, sugallták nem fáj eléggé, ha nem tudok változtatni. De nekem nagyon fájt. Sokszor nem is értettem, miben kéne változnom. Magamat kezdtem hibáztatni, hogy nem tudom ezt sem jól csinálni. A határok nagyon merevek voltak. Folyton ideges voltam, állandó félelem volt ez az időszak. Ha épp sírás közben járt le az időm, akkor is távoznom kellett. Nem volt lehetőség megnyugvásra, az alkalom lezárása elmaradt. Tele félelemmel, bizonytalansággal távoztam és nem éreztem sem elfogadást, sem megértést. Stresszkezelő tréninget végeztem, meditáltam, kipróbáltam a mozgásterápiát (na, ez nem nekem való volt), tanultam hipnózist, jártam hipnoterápiára, reiki tanfolyamot végeztem. Ezeket beépítettem a mindennapokba, de tartós változást valahogy nem értem el. Mintha egy láthatatlan kéz folyton visszarántott volna a mocsárba, a rossz programjaim nem tudtak átíródni.

Fenntartásaim mellet is érdekelt ez az irány. Marinetta támogatása számomra nagy lehetőséget adott, nem is tudtam, élhetek-e vele. Összetett problémáim miatt nem fix alkalomra szerződtünk, hanem nekiálltunk dolgozni. A találkozások nagyon szuperek: sírunk, nevetünk, van minden. Kívülről olyan, mintha két barátnő csacsogna hol nehezebb, hol könnyebb témákról, a mélyben viszont komoly oldások történnek bennem. 1-1 feladat elvégzése olyan mélyről indít el változást, hogy folyamatosan érzem az átalakulásomat, napról napra jobban vagyok. Keressük az erőmet, amit kívülről hiába látnak sokan, ha nem ismerem el magaménak és nem tanulom meg használni. Házifeladatot kapok, amit hol lelkesen, hol remegve készítek, de mindig hoz eredményt. Olyan sebek szakadnak fel, amikre már nem is emlékeztem, és jobb lenne ha sosem jutottak volna eszembe, de tudom, ez kell ahhoz, hogy új emberré váljak. Szükséges a feldolgozás, ami baromi nehéz, de érzem az elfogadást, a támogatást ami máris erősebbé tesz. A kézzel írás pedig segít a leírtak még erősebb hatásának eléréséhez. Marinetta kedvességével, nyitottságával, terápiás ölelésével olyan légkört teremt, ahol a legfájóbb dolgokról is békésen beszélek. Tudom, hogy nem fog magamra hagyni, vagy úgy elengedni, hogy a frissen felszakított sebeimből ömlik a vér. Minden alkalom megnyugtatóan lezárt, ahonnan nem szorongva, hanem erőt merítve a közös munkából nyitott szívvel és szemmel távozom. Fantasztikus ember és szakember, akit mindenkinek jó szívvel ajánlok!" (Keliger Rita)

Keliger Rita

© Copyright Önkép