Rólam mondták...

Coachot választani nem egyszerű feladat. Hiszen ha nem a megfelelő szakember van mellettünk, elhihetjük, hogy "csak ennyit érünk" és bele kell törődnünk jelenlegi helyzetünkbe. Ellenben ha sikeres az együttműködés, az illető egész élete pozitív irányba fog változni - ez nem felvetés, hanem tapasztalat. Éppen ezért fontos, hogy személyiségünkhöz illő embert válasszunk, akiben megbízunk, akit hitelesnek találunk - mind szakmailag, mind emberileg -, aki hisz bennünk, aki motivál és akivel működik az a bizonyos "kémia". 

Amennyiben még nem találkoztunk személyesen, szeretném segíteni a választásod néhány coacheem visszajelzésével, hogy lásd, milyen a velem való közös munka.

"Marinetta olyan dolgokat "kihozott" belőlem, amit soha nem gondoltam volna. Minden alkalom tartogat valamilyen "meglepetést", ami néha nehéz, néha ijesztő, de ugye a növekedés soha nem a komfort zónában történik..." (Ági)

"Szívből ajánlom Marinettát, aki szakmailag és emberileg is kifogástalan tanácsadást és segítséget nyújt. A tanácsadás során maximális figyelmet kapok, így érzem, hogy fontos vagyok én és a problémám is. Valódi tükröt (is) tart számomra , ami a legfontosabb, hogy fejlődni tudjak. Őszintén ajánlom Marinettát mindenkinek, aki a változás és változtatás mellett dönt." (Dénes Judit Petra)

"Látszik, hogy Marinetta mennyire szereti a munkáját és tényleg azon van, hogy mindig segítsen a másikon, de úgy is mondhatom, hogy a szívén hordja a sorsát annak, aki hozzá fordul segítségért." (S. András)

"Marinetta személyisége és hozzáállása is szimpatikus, az élet bármely területéről is legyen szó, fejlődni tud általa az ember." (Zita)

"Kellemes, őszinte személyiség, akivel nyíltan lehet beszélgetni az elakadásokról, ezáltal dolgozva az önazonosságon. Minden személyes beszélgetésünk humorral, nevetéssel fűszerezett." (Virág Marcsi)

"Marinetta nagyon sokat segített az elakadásaimban. Időt, energiát nem sajnálva, empatikusan, de kemény kézzel segítette az előrelépést! Köszönöm" (H. Kata)

© Copyright Önkép