Csoportos alkalmak 

ÖNISMERETI CSOPORT

Itt nincs kibúvó, elmenekülés, vagy feladás. Szembesülés, felismerés, megértés és megoldás van. Ebben végig melletted vagyok/vagyunk és tükröt mutatunk Neked. A csoportmunka támogató, erősítő és megtartó erejét párosítjuk a különböző pszichológiai, coaching irányzatok technikáival, olykor vendégelőadó bevonásával – mindezt a lehető leghatékonyabban, a csoportra szabottan, és ami nagyon fontos: jó hangulatban, bizalmi légkörben, egymást segítve. Annak érdekében, hogy foglalkozásaink eredményesek és mindenki számára hasznosak legyenek, a csoportba való felvétel személyes interjúhoz kötött. A csoport tagjai állandóak lesznek, indulás után csatlakozni már nem lesz lehetőség.

Létszám: maximum 10 fő

Időtartam: 120 óra, havi 1 hétvégi nap - miután kialakult a csoport, közösen tervezzük meg a beosztást. A foglalkozások 9 órakor kezdődnek és 17 óráig tartanak.

Ár: 16.000 Ft + áfa/fő/alkalom

NŐI KÖR

A női léttel kapcsolatos témakörök kerülnek terítékre. A csoport indulásakor meghatározzuk, hogy a résztvevőknek milyen területeken vannak elakadásaik, és az alkalmakat ennek alapján alakítjuk. Témától függően vendégelőadók is érkeznek, akik más megvilágításba helyezik a kérdéses topicot.

Időtartam: havi 2 alkalom hétköznap esténként. A foglalkozások 18 órakor kezdődnek és 21 óráig tartanak

Ár: 6.000 Ft + áfa/fő/alkalom

Kapcsolat

info@onkep.com


Megtalálsz még itt

© Copyright Marinetta