Önismereti csoport 

2022. ősz - MEGTELT!

Ha szeretnénk változtatni az életünkön, a munkát először magunkon kell kezdenünk. Ahhoz, hogy elérjük a JÓ, a BOLDOG és ÖNAZONOS lét állapotát, számos falat és tévhitet kell lerombolnunk - márpedig ez legtöbbször fájdalmas. 

Azt tapasztalom, hogy sokan amint elérkeznek az első komolyabb lépéshez, ami a komfortzónájukon kívül esik, megrettennek, és visszahúzódnak a csigaházukba - maradnak a már jól megszokott ROSSZban, a panaszkodásban, a "velem milyen igazságtalan az élet" állapotában.

Ehhez nyújtunk segítséget a csoport tagjaival, hogy ERŐT ADJUNK akkor, amikor a leginkább szükséged van rá - és így megugorhasd az elakadásaidat.

A Te döntésed: mersz változtatni magadon, a hozzáállásodon, a körülményeiden, mersz belevágni és végigmenni az önismereti úton, vagy maradsz az önsajnálatban, a már ismerős "kilátástalan az életem"-ben.

Ezért hoztam létre az ÖNISMERETI CSOPORTot,

ahol nincs kibúvó, elmenekülés, vagy feladás. Szembesülés, felismerés, megértés és megoldás van. Ebben végig melletted vagyok/vagyunk, és tükröt mutatunk Neked. A csoportmunka támogató, erősítő és megtartó erejét párosítjuk a különböző pszichológiai, coaching és szupervíziós irányzatok technikáival, mindezt a lehető leghatékonyabban, a csoportra szabottan, és ami nagyon fontos: jó hangulatban, bizalmi légkörben, családias közegben, egymást segítve

A CSOPORTRÓL ÉS AZ ALKALMAKRÓL

Annak érdekében, hogy a foglalkozásaink eredményesek és mindenki számára hasznosak legyenek, a csoportba való felvétel interjúhoz kötött.

A bizalmi légkör kialakítása és fenntartása érdekében a csoport tagjai állandóak lesznek, így az indulást követően csatlakozni már nincs lehetőség.

A csoport vegyes, azaz HÖLGYEK és URAK jelentkezését EGYARÁNT várjuk.

Létszám: maximum 12 fő

Időtartam: 12 alkalom, havi 1 hétvégi nap. A foglalkozások 10 órakor kezdődnek és 16 óráig tartanak.

Helyszín: Budapest határánál, a Mammuttól és az Allee-tól 15 percre. Fontosnak tartom, hogy kiszakadjunk a belváros nyüzsgéséből és csak magunkra koncentráljunk ezeken a napokon - kellemes, megnyugtató és szép környezetben (képek alább). 

Ár: 25.000 Ft/fő/alkalom

Amennyiben a 12 alkalom egy összegben kerül kifizetésre, úgy egy alkalom ajándék. 

Az alkalmakat mindig előre kérem rendezni, de lehetőség van negyedéves utalásra is. Hiányozni maximum 2 alkalommal lehet, azonban a hiányzás nem mentesít a díjfizetési kötelezettség alól.

Kapcsolat

info@onkep.com


Megtalálsz még itt

© Copyright Marinetta