Önismereti csoport 

Ha szeretnénk változtatni az életünkön, a munkát először magunkon kell kezdenünk. És ez a munka sokszor kihívásokkal és fájdalmakkal teli. Ahhoz, hogy elérjük a JÓ, a BOLDOG és ÖNAZONOS lét állapotát, számos falat és tévhitet kell lerombolnunk - amiket legtöbbször mi magunk építettünk. 

Sajnos azt tapasztalom, hogy sokan amint elérkeznek az első komolyabb lépéshez, ami a komfortzónájukon kívül esik, megrettennek, és visszahúzódnak a csigaházukba - maradnak a már jól megszokott ROSSZban, a panaszkodásban, a "velem milyen igazságtalan az élet" állapotában.

Ehhez nyújtunk segítséget, hogy erőt adjunk akkor, amikor a leginkább szükséged van rá - és így megugorhasd az elakadásaidat.

A Te döntésed: mersz változtatni magadon, a hozzáállásodon, a körülményeiden, mersz belevágni és végigmenni az önismereti úton, vagy maradsz az önsajnálatban, a már ismerős "kilátástalan az életem"-ben.

Ezért hoztuk létre az ÖNISMERETI CSOPORTot,

ahol nincs kibúvó, elmenekülés, vagy feladás. Szembesülés, felismerés, megértés és megoldás van. Ebben végig melletted vagyok/vagyunk, és tükröt mutatunk Neked. A csoportmunka támogató, erősítő és megtartó erejét párosítjuk a különböző pszichológiai, coaching és szupervíziós irányzatok technikáival, mindezt a lehető leghatékonyabban, a csoportra szabottan, és ami nagyon fontos: jó hangulatban, bizalmi légkörben, egymást segítve

A CSOPORTRÓL ÉS AZ ALKALMAKRÓL

Annak érdekében, hogy a foglalkozásaink eredményesek és mindenki számára hasznosak legyenek, a csoportba való felvétel interjúhoz kötött.

A bizalmi légkör kialakítása és fenntartása érdekében a csoport tagjai állandóak lesznek, így az indulást követően csatlakozni már nincs lehetőség.

A csoport vegyes, azaz hölgyek és urak jelentkezését egyaránt várjuk.

Létszám: maximum 12 fő

Időtartam: 12 alkalom, havi 1 hétvégi nap. A foglalkozások 9 órakor kezdődnek és 16 óráig tartanak.

Ár: 20.000 Ft/fő/alkalom

A csoportot vezetik

MOLNÁR MARINETTA

egyéni, csoportos és párkapcsolati coach, tréner,

csoportvezető,szervezet- és vezetőfejlesztő

GERENDÁS ÉVA

szupervízor, coach

csoportvezető

Várunk szeretettel!

Kapcsolat

info@onkep.com


Megtalálsz még itt

© Copyright Marinetta