HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FÉRFIAKHOZ

HA MÁR ELEGED VAN AZ EGYEDÜLLÉTBŐL VAGY VÁLTOZTATNÁL A KAPCSOLATOD MINŐSÉGÉN.

"Miért nem talál rám az igazi? Miért mindig velem történik ez? Miért nincs pasim, amikor én mindent megteszek? Miért nem működik a párkapcsolatom? Miért hagyott ott? Miért más kell neki?"

És még sorolhatnám azokat a kérdéseket, amikkel nap, mint nap találkozunk. Ezért hoztuk létre azt az 1 napos programot, ami segít közelebb kerülni az igazsághoz, a megoldáshoz, és legfőképp:

A FÉRFIAK GONDOLKODÁSÁHOZ ÉS MŰKÖDÉSÉHEZ.

Nem titok, hogy mindez RAJTAD múlik. Éppen ezért a nap első felében a nőiséggel, a kisugárzásoddal, a férfiakra gyakorolt hatásoddal fogunk foglalkozni, és csak ezután térünk át arra a részre, hogy mindezt hogyan tudod a lehető leghatékonyabban kamatoztatni annak érdekében, hogy elérd a kívánt célt. És hogy többé ne azon keseregj, hogy miért nincs melletted senki, vagy miért ragadsz bele egy méltatlan kapcsolatba. Mert a BOLDOGSÁG MINDENKINEK JÁR ÉS ELÉRHETŐ.

A férfiak működése, gondolkodása teljesen eltér a nőitől, éppen ezért teljesen más megvilágításba kell helyeznünk a különböző helyzeteket. Sokszor ezért veszítik hitelességüket - és legtöbbször a hatékonyságukat - azok az iránymutatások, amiket kizárólag hölgyek adnak hölgyeknek, hiszen pont a lényeg hiányzik: a FÉRFI OLDAL. 

A NŐI ÉS A FÉRFI OLDALNAK EGYÜTT KELL MŰKÖDNIE, ÖSSZE KELL HANGOLÓDNIA. 

Ezért is tartjuk ezt a napot ketten Péterrel, mert csak így lesz hatékony és hiteles mindaz, amit hallani és tapasztalni fogsz. Ezen az 1 napon igyekszünk átadni a legfontosabb tudnivalókat a férfiakkal kapcsolatban, amiknek birtokában egy teljesen új lehetőség nyílik arra, hogy megértsük, elérjük és motiváljuk őket. 

Az 1 napos program időpontja: 2022. augusztus 6. szombat (10 órától 16 óráig)

Az 1 napos program ára: 30.000 forint (a foglalás az előadás ára felének befizetésével válik véglegessé) 

Helyszín: Diósd (Camponatól, Etele Plázától, Allee-tól, 10-13-16 percre)

AZ ELŐADÓK

Mindketten megjártuk már a "hadak útját", mind a magánéletünkben, mind a munkánkban, vezetőként. Magánemberként megéltünk olyan pillanatokat, amik méltán válhatnának egy hollywoodi film témájává is, azonban ennek köszönhetően tartunk ott az életünkben, ahol épp vagyunk. Hivatásunk mindig is szorosan összefüggött az emberekkel való foglalkozással, és ezt a rengeteg tapasztalatot, emberi történetet, sorsok alakulását alapul véve alakítottuk ki az 1 napos programunkat. 

TATÁR PÉTER

MOLNÁR MARINETTA

© Copyright Önkép