Párkapcsolati Coaching

A párkapcsolati elakadások komplex megközelítést igényelnek. Itt nem csak az a fontos, hogy én vagy a párom mit szeretnénk, hanem hogy a KAPCSOLAT szempontjából mi jó nekünk.
 

Mi a megoldás?

"Ha szeretitek egymást, akkor minden menni fog." Bár a szeretet/szerelem elengedhetetlen a párkapcsolat szempontjából, sajnos közel sem elég. És be kell látni, hogy borzasztó nehéz egy párkapcsolatban objektíven állni a másik problémájához/megközelítéséhez/sértettségéhet, hiszen érintettek vagytok. Pláne, ha már úgy érzitek, újra és újra ugyanaz a lemez forog, és semmi sem változik. Miután sorra érnek Titeket a valós vagy vélt bántások, elérkezik az a pont, amikor külső segítség nélkül már nem tudjátok megértetni magatokat a másikkal, és kezditek feladni a reményt, hogy ez valaha is lesz még jobb. 

Ekkor jövök én, és segítek. 

Fontos számomra, hogy mindkét féllel találkozzak, lássam a párkapcsolati dinamikátokat, azonban attól függően, hogy milyen állapotban van a kapcsolatotok, annak megfelelően tervezem meg a folytatást. Nélkülözhetetlen, hogy felismerjük az elakadásotok gyökerét, és lássuk mindkettőtök személyiségében azokat a gócpontokat, amik ellehetetlenítik azt, hogy harmóniában élhessetek egymás mellett. Lesznek páros és egyéni ülések, a lényeg, hogy ne revansot akarjatok venni a másikon, hanem külön-külön és együtt is fejlődjetek, hozzátok rendbe és építsétek magatokak, egymást, és a kapcsolatotokat. Kizárólag így tudtok kiegyensúlyozott, harmonikus és boldog kapcsolatot működtetni. 

Az ülések ára:

Páros coaching: 40.000 HUF/alkalom (90 perc)

Egyéni coaching: 25.000 HUF/alkalom (60, maximum 90 perc)

© Copyright Önkép