Család- és rendszerállítás

A családállítás technikája tökéletes arra, hogy azok az elakadások, amikkel foglalkozunk, megjelenhessenek a térben (morfogenetikus mezőben)  - ezáltal az állító konkrétan láthatja, merre található a gócpont és mi a kiváltó oka - és feloldhassuk azokat. 

Ami számomra fontos - és Számodra, illetve az életed alakulása szempontjából esszenciális -, hogy itt nem történetmesélés folyik. Ez nem színház.

Mi a TÉNYEKRE alapozva, kizárólag primer információkra építve a jelen helyzet hátterét tárjuk fel, és a transzgenerációs, családrendszeri elakadásokat oldjuk.

A CSALÁDÁLLÍTÁS MENETE

Ha először találkozunk - azaz nem jártál hozzám önismereti/párkapcsolati coachingra vagy önismereti csoportba -, a családállítást megelőzi egy 1 alkalmas konzultáció. Itt állapotfelmérés történik, részletesen átbeszéljük, hogy milyen elakadásaid vannak, és ezek közül melyek azok, amikre megoldás lehet a családállítás. Hiszen nem minden problémánk transzgenerációs eredetű, illetve nem minden akadály oldható fel a rendszerelemek átrendezésével! 

Miután megfogalmazod, hogy mire is szeretnél állítani, eljössz az állítási napra. Az állítás közben sem hagylak magadra, fontos, hogy részese légy a teljes folyamatnak és tudd értelmezni a látottakat. Ez "egyfajta lelki műtét", ráadásul az állítás után gyönyörűen elkezd dolgozni a tudatalattid, ezért az állítás után néhány napig érdemes magadban tartani az élményt, hogy elindulhasson a rossz programok átíródása. 

Amennyiben igényled, az állítás után egyéniben át tudjuk beszélni a tapasztalataidat, a felismeréseidet, és elmélyítjük a folyamatot.

Ár:

egyéni ülés: 25.000 HUF/alkalom

állítás: 25.000/alkalom

hospitáció: 2.000/alkalom


© Copyright Önkép