Egyéni alkalmak - Coaching

A CÉLOM AZ, HOGY TE SIKERSZTORI LÉGY!

Színésztanonc koromban a legendás művészeti titkár, Pető Béla mindig ezt hangoztatta: "A tehetség nagyon jó dolog, de önmagában semmire sem elég. Valaki, aki szimplán tehetséges és nincs benne kitartás, küzdés, arra csak azt fogják mondani: de kár érte."

És valóban. Az élet összes területén akadnak olyanok, akikből igazi sikersztori, boldog ember válhatott volna, de nem vált. Régebben sokat bosszankodtam miattuk, mert rossz érzés volt látni, hogy mit dobnak el maguktól ezek a csodás személyiségek vagy éppen briliáns tehetségek a lustaság, a félelem, a könnyebb út és a kitartás hiánya miatt. Később rájöttem, hogy hiszen ez az ő választásuk volt. Nem menthetek meg senkit, ha ő maga nem akar tenni azért, hogy jobbá tegye az életét. Igaza volt Béla bácsinak. Kár értük.

TE NE A "DE KÁR ÉRTE" VAGY A "BOLDOG IS LEHETETT VOLNA" EMBER LEGYÉL! DE EHHEZ ELSŐ SORBAN TE KELLESZ.

(A képen állandó társam Matyi, aki amellett, hogy hipoallergén, a  coacheejaim mellett terápiás kutyává vált.)

A coaching ülések alkalmával kikristályosodik Számodra, hogy pontosan mit is szeretnél elérni, és felvázoljuk, hogy hogyan, milyen lehetséges úton/utakon juthatunk el odáig. És el is jutunk. Minden a TE választásod. A TE döntésed. A TE utad. Én azért vagyok, hogy támogassalak, és mint az edző, melletted álljak, ha meginognál vagy elbizonytalanodnál. 

A folyamatról:

Miután elküldted a jelentkezésed (telefonszámot kérlek mindenképp írj), megbeszélünk egy első ONLINE alkalmat, ami INGYENES és maximum 30 perces.

Erre azért van szükség, hogy felvázolhasd, mi az elakadásod, min szeretnél változtatni, miben fejődni, és feltehesd a kérdéseid a folyamattal kapcsolatban. És ami nagyon fontos: a beszélgetés lehetőséget ad Neked arra, hogy eldönthesd: én vagyok-e Számodra a megfelelő szakember, szimpatikus vagyok-e Neked, tudnál-e velem dolgozni, hiszen a közös munkának kizárólag akkor van értelme, ha maximálisan megbízol Bennem és meg tudsz nyílni előttem. 

Ha ezután eldöntötted, hogy belevágsz, megbeszéljük a következő alkalmat, ami történhet online vagy személyesen. 

A coaching alkalmak között ún. "házi feladatokat", teszteket kapsz tőlem annak érdekében, hogy a két ülés között is foglalkozz magaddal, a céljaiddal, és ne veszítsd el a fókuszt. Ezáltal a megvalósítás időszaka lerövidül, a coaching folyamat pedig jóval hatékonyabb és eredményesebb lesz. Mert a Te sikered jelenti számomra is a sikert.

Időtartam: 60 perc (ha szükséges, maximum 90 perc)

Egyéni coaching ár: 25.000 HUF

Páros coaching: 40.000 HUF (bővebben a Párkapcsolati coaching menüpontban)

Amennyiben az ülések között kérdésed merül fel, előre egyeztetett időpontban fel tudsz hívni. A beszélgetés 10 percig ingyenes, 10 perc után díjazás szempontjából időarányosan online coachingnak minősül.

Helyszín: Mammuttól, Alleetól, ETELE-től 13-15 percre. 

Kapcsolat

info@onkep.com


Megtalálsz még itt

© Copyright Marinetta